Sennheiser MD421, i když je to poněkud "fousatý"mikrofon, je bezesporu vynikající. Je však poměrně háklivý a já osobně bych jej pro live zvučení např. na overheadech bicích rozhodně nepoužil, protože před dávnými lety jsem tenhle experiment dost krvavě zaplatil. Rozmáchaný bubeník se do něj pochopitelně několikrát trefil a asi třetí rána byla osudná, mikrofon musel na výměnu vložky a už tenkrát to stálo dost nechutný peníze. Prezidentský MD441 je prakticky totéž, vynikající mikrofon, ale ne do drsných podmínek. Tam by možná vyhověl BF541 /BlackFire 541/, což je černá a poněkud zjednodušená mutace typu MD441. Nemá zřejmě stejnou vložku, i když přenosové vlastnosti má vynikající, co jsem ale po letech používání ocenil je odolnost BF541, který několikrát spadl, několikrát dostal pecku od bubeníka a vůbec se s ním nezacházelo jako v rukavičkách, přesto všechno přežil a v plné kvalitě funguje dodnes. Škoda jen, že už se dávno nevyrábí, i já ho tehdy za deset prutů koupil používaný z nějakého postprodukčního studia.
Škoda jen, že kondenzátorové tužky z NDR mají tak malou odolnost proti vazbě a potřebují svůj externí napáječ, jinak jsou to vynikající kondenzátory, pravděpodobně tehdy šlohnuté Neumannovi. Mám rád i české elektronkové kondenzátorové tužky AMC412 /v soupravě AMC462/, které mají téměř stejné nectnosti jako dederóni, ale teplejší zvuk, možná díky elektronce 6F32V v tužce. Mají svůj charakteristický zvuk, /rozhodně nikomu nebudu namlouvat, že jsou neutrální/, takže kdo hledá zvukovou alternativu "flašky"CMV563, může to zkusit, jsem ochoten i zapůjčit.