ako som pisal nejde mi o tych 1500w. Islo mi skor o to ujasnit sa ze do mt18 bedne je tento reprak menej vhodny koli tomu nizsiemu vas. Momentalne inak pouzivam procesor rpm26 a rmx5050 na basy. Sice mam v v nich beymy 18lx60 a preto rozsirovanim chcem prejst aj na nieco lepsie nieco ako tie klasicke ci uz g alebo x pripadne n 401-tky. A hrat to hrava ked to tak zoberiem vsetko mozne od cd az po mensie kapelky. Cely moj dotaz v podstate smeruje k tomu aby som si vedel pozret a porovnat jednotlive repra co tam kadekto odporuca a vedel ich porovnat na zaklade parametrou repro. Len neviem ci vas nejako extra ovplyvni v tejto bedni koncovy vysledok alebo nie. Cena v konecnom dosledku az tak rozhodujuca neni. Rozhodujuce je len pouzitie v bedni mt18 nakolko je uz dana a robit inu sa mi nechce. S kolegom sme uz davno presli tym ze sme hladali prijatelne lacnejsie riesenia, ktore aj tak v dlhodobejsom meradle boli drahsie. Ako sa vravi nie sme taky bohaty aby sme si mohli dovolit lacne veci. A to ze na to treba poriadne zosilnovace, to mi je tiez jasne. Inak ako vrchy pouzivam fane 12 mb+cd 150. A aparat chcem poriesovat viac variabilne.