Fórum

Odpovídáte na příspěvek

11.07.2005 12:52
#7406 detail odpovědět

2 Ales: No uz mi je jasne o co ti ide, ale najvacsi problem bude prave nastavit tu masinku tak aby to malo aj nejaku dynamiku podla sily uderu na kopak. Raz som zvucil jednu westernovu kapelku a tam mal chlapik klasicky kopak a na nom prilepeny nejaky doma robeny snimac na preglejke a piezak tam posielal signaly do D4-ky. Slak ma triafal prave z toho ked sme to na skuske nastavili ako tak a on potom na ostro do toho kopal ako keby to bolo z toho najkrehkejsieho skla a vobec mu D4-ka nechytala trigger z toho snimaca, akurat na konci skladby to spravilo riadnu ranu, lebo vtedy asi z poslednych sil trosku viacej kopol do blany. Cely cas mi tam hucal, ze on nepocuje kopak, az ma nasral a dosiel som k nemu a jednym prstom som mu udrel tam kde mu akoze dopadalo to jeho kladivko a skoro dostal infarkt z toho kopaku ktori vyliezol vonku v takej sile, ze as. Proste nafigu nastavena D4-ka no ked som mu to cely cas vravel, nech si tam prestavi citlivost na snimaci, tak nie, ze on to ma dobre a popritom kopal ako novorodenec do bicich, aby sa nedajboze pri tej hudbe neunavil. No najlepsie bolo, ked mi spoluhrajuci na konci povedali, ze to s tym kopakom maju vsade kde chodia iba problemy, lebo dedo si to nevie nastavit, ze mu to vraj nastavili niekde v obchode a od vtedy to ma tak, ale nikomu to neda do ruky proste pako. Takze tak.

Napsáno zbývá znaků