2 jardah: JJ, znám je všechny. Pořadí by bylo asi 1.BSS, 2.KT 3.Drawmer 4.dbx. U toho BSS mne trochu zklamaly ty de-essery, přijde mi, že to nechodí úplně optimálně a musí se s tím hodně opatrně, můžeš si tím způsobit i docelka nepříjemné zkreslení. Ale berme to jako "zbytečnou" funkci navíc, kompesor sám je dobrej. S DN504Plus je potíž, že už se nevyrábí a asi bude problém ho sehnat, a nové přístroje "creative" série mně nějak neoslovily - nepotřebuju žádné "kreativní" funkce, ale aby to nenápadně dělalo co má:-D. Připadá mi, že Klark trochu upadá anebo moc holí - viz série SquareOne. Drawmer mi připadal trošku "línej" a indikace není úplně exaktní (což je problém i u DN504, prostě moc krátký metry). dbx-ko mi naopak přijde, že komprimuje trochu "výraznějc", než by odpovídalo nastavení knoflíků dle stupnic, jen zcela výjimečně jsem nastavoval poměr víc než 3:1. Jinak by bylo super, zvl. za ty peníze, nebejt toho, že po čase začnou svítit samovolně první 2-3 LEDky v indikátorech vybuzení a někdy třeba první v gain reduction. Setkal jsem se s tímhle problémem u více kusů, ty z ROXY jsme poslali do servisu Audiomasteru a tam se hrozně kroutili s tím něco dělat, že to nejde, že je jakási konstrukční vada, daná nějakou teplotní závislostí čehosi a tak - no, přišlo to zpátky a po pár dnech to dělali zas. Tak jsem na 1046 zanevřel...