Davam vsecky reproduktory opravovat /ci upravovat/ zasadne do Rolay, protoze Husak je smejd tezkeho kalibru, invalida neinvalida. Kolem roku 2000 mi dva RFT 15\\\" reproduktory zkurvil tak, ze nebyly k pouziti, takze putovaly znovu, ale tentokrat k Romanovi Sterbovi. Ten na to byl tak zvedavy, co to prase Husakovo tam provedlo, ze je rozlepili prede mnou. Former tlusty malem jako hlinikovy plech, na kazde civce jiny drat, mezery mezi zavity, rozdilna delka vinuti a cele to bylo zapatlano tlustou vrstvou jakehosi nahnedleho svinstva, pravdepodobne Eprosinem nebo nejakou epoxidovou pryskyrici. Sterba nad tim chudak spraskl ruce a rikal, ze teda nevi, co s tim ksakru bude delat. No ke cti Romana Sterby to po mesici dopadlo velmi dobre, porovnaval jsem je pak s neopravovanymi dobrymi kusy RFT L3701 a nebylo tam vyraznejsiho rozdilu ani ve zvuku, ani v citlivosti. Od Romana se na rozdil od ostatnich motacu dozvite, jake ten reproduktor ma skutecne parametry a limity, do ceho je vhodny a do ceho ne a za celou dobu, co tam vozim reproduktory jsem se presvedcil, ze vzdy vi co rika a co je podstatne-rekne vam pravdu. Pokud je ten reprak smejd, rekne vam na 99% totez, pokud je to dobry reproduktor, dostanete k nemu i instrukce, k cemu je dobry a kde bude nejlip vyuzity. Myslim, ze Rolay je nejsolidnejsi firma v tomto oboru a v tomto state. Mozna, ze existuji i dalsi solidni opravari reproduktoru, ale ti jsou mimo muj akcni radius a nebo o nich nevim.