Fórum

Odpovídáte na příspěvek

24.10.2011 22:13
#72710 detail odpovědět

Dobry vecer.
S tym lupanim v NBK to vidim v rieseni HW, samotej zvukovky resp. navrhu rozmiestnenia vodicov na DPS- nejake presluchy z dalsich signalov mozno zo zbernice, mozno vplyvom spravy napajania /tu by som v tomto pripade vyradil/. Najefektivnejsie by bolo zistit ci sa takto sprava aj iny taky NBK... Digitalne signaly maju samozrejme velku odolnost voci ruseniu ale pre analogove to neplati a to mozno tvorcovia usporiadania HW /ak ked to automaticky navrhuje SW/ neriesia. Tazko povedat, nechcem ani zbytocne mudrovat. Mozno to na danom NBK ine nebude. Robim do pocitacov a je to dokonca moj hlavny zdroj obzivy prakticky od 89r. Teraz mam na stole PC zostavu pri ktorej si mozem dovolit mat zapnuty zosik /SOLTON CA300 so satelitnymi reprami/ pri zapinani PC alebo vypinani a skutocne ziadne lupnutie. A to podotykam, ze ked zapnuty, tak s normalne nastavenou hlasitostou. Sam sa tomu cudujem, este som take PC nemal. Jedna sa o integrovanu zvukovku na doske GA P31 DS3L. Ale moze to mat spojitost aj so zdrojom teda nabehom napati a signalu PG a nasledne tiez dobou RESETu a pri vypinani zas opacne... Niektore zvukovky - ich vystup ked PC nebezi sa spravidla spravaju akoby v stave vysokej impedancie /v repraku to vtedy brumi/. Vtedy su tie lupnutia pravidlom. Toto ale nemusi mat suvis so spominamnym lupanim v NBK.
A este by som poprosil o radu ja. Vaham medzi drivermi DE60TN a D620TN. Rozhodujuce je podanie vysok v HF94... a myslim ze DE610 je na tom s vyskami horsie, ale ak sa mylim pripadne sa daju dohnat ekvalizaciou, rad nejaku tu korunu usetrim.
Dakujem.

Napsáno zbývá znaků