Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.10.2011 15:58
#72575 detail odpovědět

Ještě jednou zdravím. Asi jsem svůj dotaz neformuloval dostatečně srozumitelně. Tak ještě jednou.
1/ v čem by se dala otevřít EASY DATA, ideální by byl freeware (dík Huberte za odkaz, s tím freewarem ses trefil). Anglicky neumím, jen německy a vše co jsem našel je v angličtině, proto jsem si říkal, že by mi mohl někdo poradit nějaký freeware a zhruba nastínit jak to použít.
2/dále bych potřeboval jednoduchý program na "sladění zvuku beden", máme různé konfigurace aparátu a potřebujeme sladit různé satelity s různými suby (aparát sestavujeme různě veliký, podle druhu akcí) např. 4PRO8001 + HD1531 nebo + ART500A nebo + D12-3A, popř. Montarbo 115SA + D12-3A nebo + ART310A, různé počty atd. Chtěl bych si změřit poměry hlasitostí subu a satelitu + nastavení EQ, aby to hrálo zhruba stejně, pouze různě nahlas a vykrývalo to různé plochy. Nepište mi prosím, že to mám sladit mozkem a ušima, jako jeden nejmenovaný 27letý chytrák, to právě dělám už 30 let a teď bych se to chtěl naučit dělat lépe a mýt to podložené nějakým, aspoň orientačním měřením. Doufám, že po vás nechci nějaké tajné informace :-)

Napsáno zbývá znaků