Fórum

Odpovídáte na příspěvek

michal
03.10.2011 09:40
#72229 detail odpovědět

Stejně je to prdel , jak tu do sebe šijou zastánci a provozovatelé té či oné značky . A ty výpady proti Hubertovi jsou fakt velekomediální . Neříkám , že je hubert zvukovej guru tohohle světa , ale už vzhledem k jeho věku je celkem jasné , že ten bělovousý pán o teorii zvuku něco ví . Patřím mezi ty , co si pořídili ty neprofesionální eserikska od těch neumětelů z ameriky , ale ani Viktor se o nich nevyjadřoval nijak kriticky , spíše naopak . Je to snad tím , že ho jeho KV2 systém posunul na další zvukařský level a došlo k celkovému vyrovnání jeho osobnosti se zvukařskou realitou ?? Nebo snad majitel KV2 systému potřebuje na akci \\\"lézt do prdele\\\" mlaďasovi s džejbíelama ?? Anebo snad Hrůza platí Huberta zlatejma cihlama ?? Nebo snad L Ac tím ,že byli mezi prvníma hrajou jednoznačně světovej prim ?? Anebo snad EAW svojí největší světovou prodejovostí dokazují jen to , že jsou určené pro každého niemanda ??

Díky svojí oblibě sjíždět nejen letní fesťáky,nejen v čechách a na slovensku, jsem již měl možnost slyšet hrát super aparáty úplně nahovno (jednou EAW KF730,jednou L Ac model nevim , dvakrát JBL VerTec) a naopak jsem již byl několikrát velice překvapen tím , co dokázal ten či onen hobík vyloudit ze svých doma stlučených aparátků z lepenky ....

Chci tím říct jen tolik , že tady ta poslední kopice keců o tom , kterej aparát je lepší , je fakt naprosto o ničem , protože stejně záleží nejvíc na tom , kterej prodejce ti udělá nejlepší nabídku cena/výkon a na značce - ruku na srdce pánové ZVUKAŘI - vůbec nezáleží , neboť právě ta , co mi stojí ve skladu , je ta nejlepší , není-liž pravda...

Napsáno zbývá znaků