Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Roman-rokasound
30.09.2011 14:10
#72136 detail odpovědět

S tímto nelze úplně souhlasit. Nejde totiž o žádný mikroregion:-) Pamatuji né zas tak dávné časy, kdy např na OAMF Trutnov hráli KF 750. Na Rock for People tehdá ještě v Brodě rovnež KF 750, později 760. A takhle by se dalo pokračovat. EAW zde bylo top. Teď však na valné většině "významných" akcí hrajou právě systémey L Ac. A to je realita, nikoli nějaké rýpání či podobně. Neřeším prodejce, nýbrž to, co mi jeho "zboží" přináší, jak ke mně jako k zákazníkovi i člověku přistupuje. Tohle téma není ani proti Prodance ani proti Promusic. Zajímalo by mne čistě technické hledisko. Ať už V DOSC, dv DOSC, KARA, K1...I na těchto systémech se často slyší "průsery", za které by se možná styděl i človíček s domorobo bednami střední třídy, ale nikdo nepochybuje o tom, že systémy LAc hrajou skvěle. Ač jejich koncepce nepřináší již nic nového a koukneme-li např na SB 28, K1 aj, rozměry a hmotnosti korespondují spíše s historií. Přesto se s těmito systémy všechny významné rentálky tahají. Politika, jakou je prodej této značky řízen se mi nezamlová. Avšak má svá logicko-technická vysvětlení. Např: nelze prodat jenom bedny, pže pokud je nějaký jouda připojí na kopie Labů, jméno značky může utrpět né kvůli tomu chytrákoj, ale proto, že to logo na bedně je vidět jako první:-). To samé procesing aj. I podmínka školení se dá chápat. Je to sice dost striktní, že mi někdo něco v podstatě přikazuje, ovšem dá se to technicky akceptovat. Ale např. jen ty ceny za školení jsou naprosto "oprásklé". Dle mého by z principu mělo být zdarma, či za náklady. Jsou to systémy jednoznačně určeny pro "zbohatlíky". Protože určité modely jsou nesmyslně předražené. Údajně proto, že není v zájmu, aby tuto značku měl každý. Nýbrž pouze ti dobří. Tedy ti, co na to mají prachy i žaludek:-). Ale kde je psáno, že "majetný zvukař"= "slyšící zvukař"? A v zápětí je celá tato filozofie otočena na ruby...

Napsáno zbývá znaků