Já tedy nevím, jestli něco v organizaci selhalo, ale určitě měla být podle dohody zdarma nějaká limonáda (nezkoušel jsem) a bylo kafe a čaj (to opakovaně), takže diskriminováni by se měli cítit spíš pivní skauti a notoričtí neřidiči, protože ti měli výběr alkoholu menší :-)
Platily se všechny ostatní nápoje, jak tvrdý, tak třeba energetické, já jsem si například kupoval tonik.
Ano, s technickými připomínkami souhlasím, musíme už konečně při takovém kvantu práce kolem aparátu věnovat včas i nějaké úsilí přípravě testovacích nahrávek a maxima přehledných informací, co právě a s čím a jak nastaveno hraje. Letos se to zase nestihlo, protože se nezačalo s dostatečným předstihem, ale to je prostě tradice, která se táhne dlouhé roky, nikdo nezačne nic dělat, dokud mu nehoří koudel pod zadkem. Anebo pracuje týden takovým tempem, které je potřeba poslední noc ztrojnásobit. Na to už ale nestihne nikdo další navázat se svou prací, takže něco nedopadne. Já jsem strávil posledními úpravami té příručky o mikrofonech (která asi spoustě lidí přijde k smíchu, ale pro ty opravdu není určená) celou noc na pátek, spát jsem šel v 9:30 ráno, vstával v poledne. Mimochodem - kdo z vás si všiml na str.9 údaje 10dB a porovnal ho s původními 12dB v originálu, natož aby o tom vůbec začal přemýšlet...