Já tam ty bicí prostě moc neslyšel - to pak tam být nemusí vůbec :)
K organizaci - srovnání beden z měření od zákazníků by nebylo špatné. Příště udělat demo na louce - letní kino má dobrou akustiku, ale kdo z nás bude hrát 30x v sezoně v letním kině? Já tam zvučil jednou. DEMO na reálnějším místěš by bylo vhodnější. Třeba v kulturáku :)
Zvukaři: na zpětnou vazbu už přece existují přístroje - na takové akci s tak profi aparátem a vším možným k zapůjčení ze skladu bych tam alespoň podstavil ťy feedbacky do cesty... Já bych "routování" prováděl manuálně na speacon panelu - odpadá nutnost přenastavovat parametry mixu, volume, EQ. Pak by bylo jasné, jak co hraje.
Porovnávání aparatůr hlas/hudba - hudba skoro stejná, hlas pokaždé jiný(kvalitou)-PROČ? Napadá mě pouze to, že nahrávka byla předem přednastavena pro určitou bedna/LA
Přikláním se do příště k variantě, že se bude testovat na stejném vybuzení, aby bylo jasné jak co hrale, SPL metr sice ukáže hodnoty,ALE.
Video: 3-4 kamery napevno+1 pohyblivá
Pozitiva: nápad udělat DEMO, obsluha, jidlo, tombola.
Zápory: Zaměřeno na profíky, levnějšího aparátu málo.
Udělal bych obsáhlejší anketu, co by tam lidi chtěli slyšet, porovnat. Také test zesáku a nejen těch od 365tis bez dhp nahoru, ale i "blbé" GX,RMX - zto, na co MY malí zvukaři máme. Jedna bedna za 159 000kč asi nebude to, za čím jedu 600km na poslech, když takových beden je na festivalech plno.