Fórum

Odpovídáte na příspěvek

20.08.2011 11:42
#71173 detail odpovědět

Patso 21.06.2011 09:47:22 No jako malý, bezejmenný zvukař z Brna, absolvent školy Bussines and management, obor marketing mohu jen potvrdit, že lepší reklamu se René přát nemohl. :-) Vycházel jsem jednak z tohoto vašeho (?) příspěvku a hlavně z reality, protože velká většina vašich příspěvků na zvukařině nese znaky reklamní kampaně na zboží pana Cimbaly. To si může každý snadno ověřit a právě tato naprostá neobvyklost jejich obsahu mne na ně upozornila. Já dělám i v téhle branži už hodně dlouho jako samouk (vzdělání mám pouze technické) a opravdu, ale opravdu reklamu poznám, když ji vidím. Nechci vás tím nijak dehonestovat, jen jsem upozornil možná méně vnímavé konzumenty, jak se věci mají. Až budete vy všichni zvukařoobchodníciagenti rozlišovat, ve které roli vlastně vystupujete a budete to také oznamovat, tak to přestanu hlídat a na excesy upozorňovat. Tohle celé spustila antireklamní kampaň právě na mikrofony Heil vedená formou příspěvků do fora. Já jsem se rozhodl, že už nebudu podobné věci nechávat plavat.

Napsáno zbývá znaků