Ad Kostol: Ono mozno nebude problem s tymi peniazmi, ale problem uz bude s ludmi, lebo tí tie peniaze asi skor nedaju kym to nebudu aspon na skusku pocut, lebo uz neveria po tychto skusenostiach nikomu a ked som im to asi pred 5-mi rokmi vravel, ze to bude treba prekopat a povymienat stare veci za aspon trosku nejake profi a znackove, ale za vacsie ceny, co sa im malo vratit v tej spolahlivosti a hlavne v zrozumitelnosti, tak som bol najvacsi odrbavac, lebo som nukal nieco co stoji cca 150 tis. a oni mali firmu co im to spravi za polovicu a tak som sa na to vykaslal, nebudem zo seba robit debila nie? A ono casom spadlo kladivo na klinec a udrelo po hlavicke :-)) Uz ma volali, ze co s tym robit, tak za to o tom pisem. Nemate nejake bedne na sklade co by sa dali za zalohu postavit na skusku cojaviem zatial na rebrik a vyskusat im to tam aby to poculi a potom, ked to bude dobre oni tie peniaze daju. To by bolo jedno riesenie, lebo ja nemam na sklade take bedne a uz som sa pasoval s myslienkou, ze im tam poziciam od jednej dychovky aktivne plastaky od RH s 10+1" len tak na skusku a ak by to aspon trosku islo tak potom ponuknut tie EAW a poriadne veci. Co vy na to?