2 Hubert: Prosím Ťa čím dávaš dole to zasraté lepidlo na RCF-kách keď meníš Recone kit. Ja som už síce prehadzoval aj RCF aj Beymu aj Teslu, ale poviem len toľko, že oni to asi lepia epoxidom, alebo čo je to za tvrdú hmotu. Kua to keď chcem poriadne očistiť zbytky okrajov a stredového medzikružia, tak mám už z toho husiu kožu. Najrýchlejšie ako som to práve spravil bolo 45min. dočista na 1ks L18S800 a to makám s technikou a vibračkou Bosch taká menšia a s rezacím nástavcom na železo v takom polkruhu. A to som robil tie spomínané 4ks. (Vraždil by som niektorých DJ-ov. Odpaľovačov, kua na chvíľu sa vzdiališ a je oheň na streche) Neexistuje na to nejaké rozpúšťadlo? Ale nie také, že po aplikácii sa mi začnú zjavovať rôzne galaxie a uvidím aj to čo som nevidel :-) No a najlepšie je to, že napr. mením ešte aj 2ks LF18X400 a najprv ma napadlo, že mrknem pod kopulku, lebo reprák neškriabal ako na tých S800, ale ma skoro porazilo, keď som videl kde je chyba. Tak prívod odprsknutý niekam na ceste do formeru, ale s nulovým úspechom opravy, tak som vyrezal membránu a cievka v pohode.Jáj tak super zase niekto odflákol prívody. No ale teraz je to už jedno, dávam nové kity. Proste RCF super repráky ale na opravu si nachystajte poriadnu dávku trpezlivosti a nervov a ešte nejaké poriadne lepidlo s ktorým to všetko o tie koše prilepíte, lebo RCF nedáva ku kitu všetko vrátane lepidla. To bol môj postreh.