Asi LF18N401 a LF18N451, v 21" už by se nějaká podobnost asi hledala těžko, to je jiná sorta reproduktoru a ani mezi stejně označenými 15 a 18" (např. LF15X400 a LF18X400) ve výsledku moc podobnosti není, i když jsou třeba konstrukčně až na velikost membrány prakticky shodné. Navíc až 6" cívky už některé řadí do jiné kategorie definitivně a 21SW152-4 bych mezi nimi asi i proto viděl jako favorita. Teď se dokonce srovnají ceny (RCF podraží).
S takovým výkonem není moc potřeba hlídat u satelitu xmax, takže je v 8" výběr skutečně dost velký, kromě B&C určitě ještě RCF a PD a i ty koaxiály zůstávají ve hře. Jak už jsem psal, šetří lámání hlavy se sladěním driveru, horny a někdy i výhybky. Ne že by to muselo automaticky být lepší nebo nejlepší, ale nejde vést diskuze, že něco mělo být jinak a pak by to možná bylo lépe atd. Ve výsledku i kdyby to nedopadlo podle představ, tak je bedna snadněji prodejná, je "standardní", "přesně podle fabriky". Já jsem byl vždycky se zvukem B&C 8" koaxů docela spokojený, i s tou jejich tovární výhybkou a to je postupně model za modelem vylepšují.