Luku, nestarej se o mé nevyřešené zakázky, nic Ti do nich není, pokud Ty sám tady něco nemáš, o čemž bych pochyboval, od blbů zakázky zcela zásadně neberu, byť by to byl dobrý kšeft.
Nezbývá, než se vysrat na různé "dceřinné" a "RH" Neutriky a kupovat originály. Ani Amphenol není špatný, se Switchcraftem nevím, už dlouho jsem je nikde neviděl a ty žluté potvory napodobují buď přímo Neutrik, nebo bývalý Switchcraft, některé jejich pajcy byly při prvním pohledu k nerozeznání, poznat to šlo a jde až podle toho, jak se kopie chová v originálu. Některé zablokují pojistku, že konektor nejde vytáhnout ven a některé /zvlášť výrobky firmy Cliff/ zase do originálu nejdou narvat, protože mají rozměry mimo tolerance. Pár jsem jich takových měl a všecko jsem to vyházel včetně Adam Hallu. Adam Hall je nejzákeřnější, protože se tváří jako seriózní konektor, ale jenom půl roku, dokud dutinky a kolíky nezčernají. Jacky Adam Hall je taky pěkný hnus, po cca 50 zastrčení a vytažení se začne špička protáčet, načež se to v jacku většinou zkratuje, pokud jde o mono, nebo se spojí tip-ring a to všecko proti kostře. Kabel na hotových kabelech Adam Hall taky stojí pěkně za hovno, pár jsem jich měl a buď to šlo do zkratu hot-cold, nebo některá žíla proti stínění, které je tam taky jenom jako...
Odjakživa kážu kupovat značkové výrobky, nikdy na tom nemůžete prodělat.