Fórum

Odpovídáte na příspěvek

20.03.2011 19:36
#67726 detail odpovědět

To Francois:
Bez nějakých invektiv - já Daisy provozuju dodnes, mám pět sad, z toho dvě dvoukanálové a jednu jednokanálovou, ta byla úplně první, kterou jsem kdysi koncem 90. let kupoval. Vysílač Daisy má trimr citlivosti, kterým lze "neuřvatelnost" v pohodě zajistit, neuřvala mi je ani Bára Basiková, ani Lucka Bílá, přičemž dosah zůstává stejný, tj. ve volném terénu okolo 300m, ten jednokanál co má, je rekordman, je s ním vyzkoušeno pohodové moderování ze vzdálenosti asi 500m. Jediné, co Daisynám trochu vadí, je hodně železa /nikoli lehkých kovů/ v pódiu a v blízkosti pódia. Jinak co se týče výdrže, tak na alkalické Energizery asi 18h, na Duracell přes 20h nepřetržitého provozu. Podotýkám, že je používám s originálními mikrofony Zeck DSMIC, kde je vložka Beyerdynamic ND767.
Možná ti někdo prodal nepovedený, nebo rozladěný kus - napiš, co jsi měl za problémy. Jestli to byl pouze dosah, co Ti na nich vadilo a byl malý, tak byl jednoznačně uladěný vysílač např. pádem, nebo jiným vlivem. Stalo se mi to u jednoho mikrofonu jedné dvoukanálové sady, který spadl asi ze dvou metrů. Fungoval dál, ale s výpadky a testováním jsem zjistil, že klesl dosah tak na 50m. Příčinou byl nabořený krystal ve vysílači, po jeho výměně mikrofon fungoval jako předtím. Zkus to poslat do servisu k Ouředníčkovi, oni ty krystaly i příslušný měřáky tam mají, dají Ti to do pucu. VHF je zatím co se týče dosahu nepřekonatelné, těch +/-150MHz proleze všude. Vidíš, já mám zase co se týče dosahu špatné zkušenosti s UHFky, ty levnější a méně výkonné jsou nad 100m i v terénu nepoužitelné.

Napsáno zbývá znaků