Já si nemyslím, že by pro nás byl každý přesně tak důležitý, kolik u nás nechal peněz. Dokonce bych řekl, že pro nás má mnohem větší hodnotu někdo, kdo se o naše zboží zajímá, snaží se v něm orientovat, vyzná se v oboru nebo se to učí atd. My jsme začínali z totální nuly, doslova s tím, co jsme si na koleně ztloukli, obchod přišel až mnohem později a já mám ne snad představu, ale jistotu, že naši zákazníci si obvykle prošli stejnou cestou a dost často už s námi a spoléhám na to, že tento zdroj nemůže nikdy zmizet.
Nevím, proč trváš na tom "dřevě", o co je dražší bedna, o to budou lacinější reproduktory v ní. Zapomeň na to, že EV má nějaký zázračný model podnikání, který jim dovoluje na Slovensko dodávat skvělé bedny za babku. Nemá ho nikdo, každý dostane jen to, co si zaplatil. Je docela možné (ba pravděpodobné), že to může pro tento účel docela dobře vyhovovat, protože asi nepotřebuješ těch 134dB, o kterých tady byla taková váda. Zrovna tak je možné, že bys to podobně uhrál i dvěma Mackie Thump15A anebo dvěma QSC K12, ART315A atd. atd. Osobně si myslím, že sub je už z principu potřeba a že kombinace menších satelitů s ním je výhodnější, než dva větší satelity na stojanech. Zvukem, manipulací, stabilitou, univerzálností aj. Já už se k těm EV nechci moc dál vyjadřovat, protože mne nebaví ty zbytečné řeči okolo, jestli je někdo máte, tak se zastavte na změření a budeme konečně přesně VĚDĚT, jak moc ošizené to dneska je. Anonymita zaručena :-)