2 pán Matava a spol: ad praskání při přepínání: pokud se přepíná "pod signálem", tj. při hrající muzice, je to bohužel poměrně běžný jev (který se stává i u řady podstatně dražších zařízení - zkuste třeba bypass u ekvalizérů BSS FCS960 za nějakých 40.000,-); ošetřit spínače tak, aby byly naprosto tiché, by bylo obvodově podstatně náročnější a tudíž i nepřiměřeně drahé. Prostě se nepočítá s tím, že budete něco nastavovat na bedně v průběhu koncertu, a při zkoušení se ten lupanec "přežije" (pakliže zrovna nevystřeluje membrány z reprobuktorů). Pokud přepínače "lupají" i bez signálu, často je na vině stejnosměrný offset v signálové cestě (přes přepínače nebo potenciometry "teče" ss proud řádově mA, který u některých kusů být může a jiných být nemusí, bohuže u rady obviodů není jednoduché jej odstranit... Za to fakt těžko kamenovat servis, to prostě následek toho, že žijeme "v období šitu", kdy poctivě konstruované a vyrobené věci stojí desítky tisíc navrch...:-/
2 Petr U: nezlobte se, ale musel jsem se smát. Pracoval jsem u PMC v době, kdy produkty TORQUE prodávalo, a viděl jsem co je uvnitř a jak je to konstruováno - je to fakt ten nejstrašnější póvl, horší než většina Číny. Je to takový britský Houdek (čest jeho památce). Slova "Co to sem proboha vlečete za sr..ku?" jsou pro mne jen přirozenou reakci profesionála a tak se i já přimlovám za to, abyste je panu Paterovi odpustil. Víte - spravovat se s něčím, co i nové patří do kontejneru na odpad se chce málokomu. Zkuste přijet do moderního, dobře vybaveného autoservisu s Velorexem... a to ten Velorex má svou hodnotu jak technická zajímavost a veterán, což se o TORQUE říct nedá, to je prostě jenom sr..ka.