Fórum

Odpovídáte na příspěvek

20.02.2011 12:36
#66798 detail odpovědět

Myslím, že to nečtete dost pozorně, jinak byste asi opravdu nemohl dojít k názoru, že já mám něco společného s cenami za zvučení anebo že jsem snad na pokraji toho, že bych musel přiznat, jak se ve všem pletu. Kam jste si co dal opravit je čistě vaše věc a pokud to bylo zboží od konkurence, tak jsem dokonce rád, že jste se nerozhodl trvat na našem servisu (vyloženě odmítnout bychom asi nechtěli, až tak arogantní nejsme). My se skutečně vůbec nebojíme, že na základě této diskuze nebo na základě fungování našeho servisu přijdeme o zákazníky. My naopak doufáme, že budeme mít takové zákazníky, o které každý stojí. Ne úplně každého. Já tu protivnější, méně uznalou, rejpavou a drahně let si pamatující "v servise omlácenou bednu", kterou "tam dával kolega", klidně konkurenci nechám. LG s tím nesouvisí už vůbec nijak, jestli si myslíte, že ano, tak zkuste najít ten můj příspěvek, který bych já měl odvolávat. Dejte si tu práci, ať to zase nezůstane jen v rovině obecných obvinění z něčeho, co se vůbec nestalo.

Napsáno zbývá znaků