Marti v: Jenze to je o tom, na co si troufnu. Jestli ja jako zvukar, nebo jako firma mam know how a podvedomi o tom, jak se ktera akce dela a troufnu si na ni a mam na ni dostatek zkusenosti, tak ji vemu i kdyz na tom nemam kramy. Protoze diky tem znalostem vim, co na to potrebuju a muzu si to pronajmout (proto taky existuji ty rentalky kde si to vemu). A pak odjedu kde co. Jenze takovych kseftu nedosahne clovek kazdy tyden. Navic, onehda mi jeden zvukar rikal, proc mit vlastni aparat. Aparatu je vsude hromada. Ma ho kazdej, muzu si ho jednoduse pujcit a nemusim resit amortizaci, mit auto a zivit ho, resit jestli mam dostatcnej pocet veci X a veci Y atd. Na druhou stranu nemuzu tak rozhodovat o cene jako kdyz mam aparat vlastni. Kdyz si koupim apec, kterej se mi za rok provozu zaplati, tak pak muzu jet klidne i za 2500 jako Petr Berka klidne i s nochina cajkama, protoze me nic nenuti tu cenu drzet nahore. A to uz neni podlejzani. Ja to vidim jednoznacne - dokud budou existovat konickari, tak je to pruser. Ne ze oni podlejzaji cenama, to nerikam, ale proste jim o nic nejde. Vubec o nic.