Fórum

Odpovídáte na příspěvek

05.02.2011 02:58
#66300 detail odpovědět

Nesouhlasím. Slušný člověk nekrade, nepředražuje, nepodplácí, neznásilňuje, nechová se jako vandal atd. atd. atd. za každé situace, ne jen když to nejde. Když to nejde, tak to totiž není projev neslušnosti, ale debility. Všichni, i pan Vondra i pan Veselý, jsme životně závislí na tom, že kolem sebe máme převážně ty slušné lidi, kterých je a vždycky musí být majorita, jinak je konec s normálním životem a vypadalo by to tady asi jako ve věznici, ze které utekl personál, ale brána zůstala zamčená. Taky se tam ustaví nějaká ta společnost, ale sakra jiná, než ta za branou. Jiná věc je, že k rozhazování nutí už ten systém, ve kterém pološílení papaláši létají po celé zeměkouli a pořádají konference za miliardy, na kterých vymýšlejí, jak rozházet biliardy. Je docela možné, že kdyby nás to celé stálo "jen" sto milionů, tak jsme měli ostudu větší, než z toho pádu vlády uprostřed předsednictví, protože by si nějaký bruselský kokot musel nasadit sluchátko, které před ním nevybalili nové. Mně se to celé samozřejmě nelíbí, ale to se mi nelíbí ani divadlo v okresním městečku za skoro stejné peníze, "přechody pro medvědy a vlky" na jedněch silnicích a díry velké jako pasti na druhých atd. Normálně tady politiku neřešíme, ale mne taky zvedá ze židle, když všude píšou, že "zvukaři" dostali 3/4 miliardy. Všichni víme, že Promopro je všechno jiné, jen ne zvukaři, mně na to úplně stačí se podívat, co si u nás kdy koupili. Pak mne opravdu nasere, když mi tady kvůli nim ještě někdo nadává do židáků.

Napsáno zbývá znaků