Fórum

Odpovídáte na příspěvek

16.12.2003 18:57
#659 detail odpovědět

to Petr.. Ten zloduch v PRODANCE jsem byl já. Pultů LC 2412 jsem prodal asi 20ks a min. 5ks je zpět. Behringer nám už cca 2 měsíce nedodal ani kousek. Velmi často prodáváme BOTEX/GLP 12/24 stojí 10 257 kč vč.DPH. to all... Bavit se na téma Behringer není moje parketa. Jsou to velmi levné věci a kvalita se trvale snižuje a počty reklamací rostou. Je fakt, že se toho prodá opravdu hodně... Jsou taky obchodníci, kteří jsou schopni vše chválit a lízt se svými, jistě dobře míněnými radami, každému do riti. Já k této sortě nepatřím. Nemohu si odpustit taky pochvalu. Dnes jeden zákazník popravil 2 reproduktory 15 palců a 1 výškáč v boxech JAMO. Já mu to řikal, je to moc /ten BEHRINGER EP 2500/ , zkuste to opatrně. No, a je to ! Koupil komplet osazení do 2 beden. Musím pochválit, popravčí EP 2500 vydržel bez závady... Nechci naštvat příznivce Behringera, ale OPRAVDU kvalita odpovídá ceně. Trochu neštěstí na závěr.. Zloději se chystají na Vánoce. U nás na Praze 7 vykradli hospodu HAMBURG a pod stromkem bude například HAFLER TA 1600 nebo CD Pioneer. Jo, a taky vybrali mojí daňovou poradkyni, bohužel data měla zálohovaný, tak se asi daním nevyhnu. Ale stejně. Nekupujte kradený PC, z hardisku by jste se dozvěděli kolik prodáme Behringerů...

Napsáno zbývá znaků