Velký aparát KF760/761 má Tomáš Barták. 1" i jiné drivery jsou tlakové všechny, navázání 5" na zvukovod přes štěrbinu je velmi podobné třeba KF730, průřez u KF750/KF760/KF650 atd. nebude v kritickém místě asi o nic menší, takže s tím zkreslením a tlakem bych to až do příchodu nějakých informací (řeči na školení nejsou informace, ale brainwashing, zastupujeme asi tak 40 značek, takže pro nás nic nového, jenom je nešíříme automaticky dál). Nezjednodušoval jsem nic, jenom to podělil počty repro, aby bylo jasnější, že o žádné velké příkony nejde. T-servisu se daří od té doby, co Nova zaplatila, z televizí mají tolik peněz, že můžou klidně jezdit po venkově pokoušet se likvidovat zvučením zadarmo konkurenci - na Slovensku se ještě máte na co těšit. Výsledky jsou proměnlivé, samotný aparát všechno neřeší. Důvodů, proč si někdo něco koupí a někdo něco nekoupí je opravdu hodně, některé z nich tak iracionální, že by Sigmund Freud měl hodně studijního materiálu, kdyby jednal se zvukaři :-))) Existují dokonce jedinci, kterým není možné dávat žádné argumenty, protože jsou ze všech nejchytřejší a kdyby se s někým věcně o aparátu bavili, tak by sami sobě připustili, že úplně všechno nevědí. Také jsou tací, kteří si zásadně nekupují to, co má někdo jiný (tím si udržují tzv. exkluzivitu), na druhé straně je poněkud víc těch, kteří nakupují jenom to, co právě frčí. Existuje i víra, že nákupem něčeho mám zaručené kšefty, protože přece jsem teď v té celosvětové globální síti a ta mi dá obživu. Celkem rozumným (ale těžko obecně prosaditelným) požadavkem je tzv. "koupit za nákupku", tedy že dovozce prodá (první nebo první větší) aparát bez zisku, jenže to pak musí být každý aparát od jiné firmy a další se už neprodají :-) Suma sumárum - z prodeje větších sestav se nedá slušná obchodní firma udržet a kdo nemá zázemí spousta každodenních zákazníků, tak je vlastně na trhu nula.