Fórum

Odpovídáte na příspěvek

13.05.2005 19:13
#6422 detail odpovědět

2 Hubert: Zase na dva krat: A som strasne rad, ze su take velke firmy co na ten vyvoj maju a dalsie firmy co nam to potom predaju (Prodance) a Hubert co nam to vsetkym zmeria a otvori trosku okale :-)) Ozaj hubert, ked sme uz pri tych vyskach a sekerkach, tak kde je prave ten najvacsi problem, ako zratat bez ujmy a fazovania sa tie vysoke frekvencie a aby to este malo aj plochu vlnu? No asi prave na tych vyskach a preto tam aj ta sekerka je :-)) Inac ked uz si nacrtol, ja som KF760 videl iba vo Frankfurte uz ani neviem v ktorom roku a rad by som ich pocul. Kto taky system vlastni? Komu ste to predavali? Ja sa nejako pozbieram a dojdem to pozriet uz len zo zvedavosti a ak to bude hrat lepsie tak smekam klobuk a kupujem bednu HUBERTU DE LUXE :-))) A vlastne ja tu chvalim cudzi system, nie je to ani moje, ale dobre sa s tym robi. No co uz, ked si clovek zvykne na lepsie... A tusim aj T-Servis, alebo kto presiel na L-Acoustic nie? Mne sa to proste paci, tak ma nebite :-))) A mozno by sa mi pacil aj EAW, keby som ho mal :-))))))) No nechame to tak so zaverom, ze nikto na to nemoze povedat, ze je to nejaka druha trieda, alebo nejaky pruser. Tos tak.

Napsáno zbývá znaků