2 Hubert: Ale iste, ze ta "sekerka" nie je zvukovod v pravom slova zmysle, ten je tam stvoreny dvomi skoro 1cm hrubymi plexisklami alebo co je to za material skosenymi a prestavovanymi v spominanych uhloch a v nastaveni 25+25 stupnov to zahrna aj stredy, no povedzme si na rovinu, ze kto ma lepsie zatatu tu sekerku ako Heil na tych vyskach? Ja som KF760 nemal moznost pocut, ale 750-ky ano a ak mi chces nahovorit, ze na vyskach sa to v takej vzdialenosti ako su dve bedne dobre zrata v tych zvukovodoch tak to uz mam usi potom uplne v hajicku zelenom a ak porovnas to skreslenie na cca 12-16khz co pojde z toho 2", ktori musi ist nizsie, lebo ta 10" tiez nezahra stredy s tymi vyskami z Kudo, tak to je sakra dobry rozdiel a o tom je cele Kudo, nie len o akustickom tlaku. Si myslis, ze Heil je nejaky pako co chrli na trch nejaky LA, ktori by mu urobil hanbu? Vsimni si co vyraba L-Acoustic a co EAW, vsak EAW ma asi tak 5 krat viacej sortimentu ako L-Acoustic a ja som netvrdil, ze KF760 hra zle, ale porovnavat Kudo s KF750 to hadam nieeee... Tie repraky by aj mna zaujimali co su zac, ale tu sa nemoze hladiet na to ci je tam 12" od B&C, alebo ci je tam vyskac od takej firmy, ale ze sa to musi brat ako celok a k tomu patria aj presety bez ktorych to nejako dobre nezahra proste je to Zvukovy system so vsetkym co k tomu patri a patrit ma. Tu sa uz nikto nebude zastavovat nad tym ci tie stredaky su linearne cojaviem od 500-3000hz, oni mali asi ine poziadavky na repraky a take si dali vyrobit, je to ich biznis a oni vedia preco. Tak isto si dal vyrobit repraky aj Krampera s KV2 a musi sa brat KV2 ako celok, to znamena aj s tym jeho koncakom ci co je to a ja si myslim, ze aj on a aj L-Acoustic pouzivaju nejake menice co sa normalne pouzivaju pod inou znackou, alebo sa vyvyjali iba na tento ucel, ako to bolo aj s EAW (ND3020T3 atd...).