Variantu 15NDL76 ND3030T3/B8575 mi pred časom doporučoval aj Hubert, takže asi na tom niečo bude, mne sa len nevidí nízka citlivosť.
Pri menších priestoroch by som chcel bedne používať ako FULLRANGE a s koncákom 2x300W/4Ohm preto by som chcel citlivosť vyššiu. Bedne sa budú používať pre 4-člennú kapelu - hlavne ide o čistý spev (speváčka má peknu farbu hlasu, ktorý na nekvalitnej aparatúre nevyznie čo je obrovská škoda) Ďalšia vec, ktorej sa obávam je že 15NDL76 má aj nižšiu zaťažiteľnosť a keď sa do bední pustí gitara + basa na vyšší výkon môže byť zasa problém zo stredmi - teda zo spevom, preto som chcel MB15N401 aby bola trošku rezerva. Hrať sa bude hlavne v menších kluboch 50-100 ludí a občas nejaký Kulturák cca 200 ludí.
To Hubert: Uvádzam výkon na 4Ohmoch, lebo ten mám zmeraný.
To Petr V.: Ja som o finančnom limite nehovoril, takže prečo nie aj boxy s drivery DE8xx a DE9xx na ME90 ... len by som chcel počuť, že niekto povie že sa mu tie alebo one v praxi overili... Ja bohužial mám možnosť počuť len boxy s repro Eminence, tie su rádovo lepšie ako to čo sa pužíva teraz, ale keď výmena, tak poriadna ... len stále neviam aká ...
Za prípadne príspevky vopred ďakujem.