Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.10.2010 21:29
#64106 detail odpovědět

Variantu 15NDL76 ND3030T3/B8575 mi pred časom doporučoval aj Hubert, takže asi na tom niečo bude, mne sa len nevidí nízka citlivosť.
Pri menších priestoroch by som chcel bedne používať ako FULLRANGE a s koncákom 2x300W/4Ohm preto by som chcel citlivosť vyššiu. Bedne sa budú používať pre 4-člennú kapelu - hlavne ide o čistý spev (speváčka má peknu farbu hlasu, ktorý na nekvalitnej aparatúre nevyznie čo je obrovská škoda) Ďalšia vec, ktorej sa obávam je že 15NDL76 má aj nižšiu zaťažiteľnosť a keď sa do bední pustí gitara + basa na vyšší výkon môže byť zasa problém zo stredmi - teda zo spevom, preto som chcel MB15N401 aby bola trošku rezerva. Hrať sa bude hlavne v menších kluboch 50-100 ludí a občas nejaký Kulturák cca 200 ludí.

To Hubert: Uvádzam výkon na 4Ohmoch, lebo ten mám zmeraný.

To Petr V.: Ja som o finančnom limite nehovoril, takže prečo nie aj boxy s drivery DE8xx a DE9xx na ME90 ... len by som chcel počuť, že niekto povie že sa mu tie alebo one v praxi overili... Ja bohužial mám možnosť počuť len boxy s repro Eminence, tie su rádovo lepšie ako to čo sa pužíva teraz, ale keď výmena, tak poriadna ... len stále neviam aká ...

Za prípadne príspevky vopred ďakujem.

Napsáno zbývá znaků