2 Pepan: Jo, doufám že se Mr. Patera ozve, já to totiž taky nevím - Zdeněk dostal od Libora Kozuba do ruky nějaké CD - výběr všeho možného - a z něj se snažil vybrat nějakou skladbu, která by "hrála", a aby v tom nebyly bicí ze stroje a zpěv přes vocoder... to se mu i podařilo, akorát mu tam občas projelo něco dalšího - pouštěl totiž ze stejného NB na kterém přepínal routing beden, takže to měl fakt divoké...po první pauze v předvádění už si tu skladbu nagrabboval, takže mohla ject furt dokola.
Mimochodem, já osobně vyslovuju obdiv Zdeňkovi, měl toho na týhle akci "na hrbu" fakt hodně, i když ho nikde nebylo "slyšet".
2 danda: máš samozřejmě pravdu v tom, že pro srovnání to stačí, ale proč ukázat, že "tahle bedna hraje míň hnusně a tahle víc", když můžeme ukázat "tahle bedna hraje skvěle a tahle ještě líp", proto by ukázky měly být po zvukové stránce co nejlepší nahrávky. Jak chceš rozlišit, kde hraje něco "chemicky, plastově, nehezky" a kde přirozeně a čistě, když chemicky hraje už sama nahrávka?
Nicméně i tak jsem byl překvapen, jak veliké rozdíly v barvě zvuku mezi boxy (i jednoho výrobce) mohou být, leckdy to bylo velmi dobře znát i na Milanově hlase. Myslím, že ve výborném světle se v konkurenci předvedly Megatony i Petr Vinš, řada RCF TT opravdu hraje výborně, fascinoval mne TTS s 2x 21". Nezaujaly mne moc QSC, zklamán jsem byl L/A systémem RCF NX a při porovnání s konkurencí také systémem EAW JFL.