Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Radek
05.10.2010 21:36
#63799 detail odpovědět

Tak demo2 pondělní- Hubert sliboval babí léto ještě že nedělá rosničku, ale ladí sestavy tomu jde skvěle :)) krom rýmy plného břicha,, Nutně se muselo všechno sníst" přikázal Milan, a řízek na cestu na moravu se nám taky šiknul cesta byla dlouhá,, jsme si odnesli docela hodně informaci zážitku poznatku, konečně se prubly monitory jak měly díky ochotnému interpretu- výtěru :) do toho 9x zařvat myslím, že se splnily přectavy o monitorech, jak kdosi napsal beden bylo opravdu minimálně na zápis do Gvinosovy knihy rekordu min té české. vidět tak 25mega pohromadě se nepodaři kazdej den.A takovou akci podle mne nemůže udělat žádná Fa v republice krom Prodance né v takovém Gvinesovém rozsahu. Mě tam teda scházel zástupce nej řady Megaton ND2129, asi se zapomnělo jinak tam bylo od Megatonu vše, překvapila MT215 byla příjemná a hutná, Kluci z Brna slíbili, že ND2129 testnem, ale mě to spíš zajímalo venku jak to hraje. jinak děkuji klukům Pobočky Brno za Rozhovor ovšem možném :))pak samo Martinovi Du. u oběda ono pro nás sté křováctějši ligy je to přínosnejší pokecat naživo z někým komu je to denní chleba a je zdilnej a podělí se o informace s praxe, pokud Demo3 tak lobuju za letnější měsíc :)) plavky a krém sebou radši než Kožuch a rukavice
Samo sem rád poznal nové lidi ,pořešil pár věci s Petrem V. ještě je třeba pochválit hostesky usmívaly se i když musely být zmrzlé na kostičky :)) Uznání Milanovi Mluvit 8 hodin a mít to hlavu a patu neumí každej, tentokrát nehanil jiné značky a věnoval se jen tématu.Hudba souhlas s Martinem 1cd 4 žánry za sebou po 20 s jednou pustit jen vršky podruhé ze spodkem tak zase příště,

Napsáno zbývá znaků