Zaznelo zde mnoho chvaly a k te se samozrejme pridavam i ja, ale mel bych taky nejake pripominky.
1) vyber hudby
ja vim ze po bitve kazdej generalem, ale kdyz by byl pripraveny nejaky sestrih z nekolika skladeb/zanru a to kratka/delsi verze (30s/60s) a to by se prohnalo kazdou sestavou od zacatku, bylo by to sice asi psycho ale mnohem lepe by se srovnavalo.
Pokud by takto pripraveny track byl k dispozici k naposlouchani jeste pred akci doma, dostalo by to uplne jinej rozmer.
2)hlasitosti
prislo mi vylozene skoda ze se bedny pousteli jen tak "od pasu". Chapu ze to bylo uz tak dost komplikovane, ale kdyz by se podarilo zajistit aby bedna byla buzena na sve maximum/limit u pasivek RMS prikon, byl by vysledek opet mnohem reprezentativnejsi.
Mozna zaradit na prisusny vystup mixracku nejaky limiter/leveler/normalnizer ci jak to budeme nazyvat, nastaveny pro kazdou sestavu pri zkousce..
Takze muj dojem jednoznacne pozitivni a smekam! protoze s tim jiste bylo prace jako prase. Ale ve vysledku se bohuzel nedalo rict co ktera bedna uhraje (zvlaste u basovek, ktere by jiste zaslouzily vlastni kratke srovnani s nejakym referencim vrchem)