Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Atrakce
24.09.2010 00:27
#63556 detail odpovědět

Nechtěl jsem reagovat, ale nedá mně to :
2 Berka : typický český člověk : jenom brečí, jedinou aktivitu co vyvíjí, je ta, že sám sebe utvrzuje v tom, že nic neznamená, že všichni jsou proti němu, když má něco rozhodnout sám a nést za to odpovědnost, je v prdeli, prostě přiživuje svůj sebeklam.... Letos jsem měl 33, základku jsem končil, byl jsem v pionýru, dědovi z otcovy stany sebrali komanči v 50-tých letech fabriku a utrápili ho k smrti, druhého dědu natlačili kvůli nemanželskému dítěti na začátku padesátých let (byl důstojník ,tankista) do spolupráce, otce v 68 pro jeho názory vykopli z KSČ, po roce 90 pro privatizační snahy z práce.... Na střední jsem si pomáhal brigádami, na výšce taky, navíc jsem pořádal i zábavy, hrál, zvučil, bratr byl taky na škole, takže celou domácnost táhla matka, a stejně bych neměnil... chtěl jsem něco dosáhnout, postarat se o sebe , a to se mi podařilo, neboť : každý svého štěstí strůjce - Je to jenom o každém z nás, o motivaci/touze/pohnutkách něco dokázat, zabezpečit sebe, snažit se mít dobře... Vzpomínám si, jak jsem stavil první booster s MAA741, elektronické bicí taktéž z Amára, elektrofonickou kytaru z překližky, vyráběl kytarové snímače z vložek do telefonu (starší typ s podkovovitým magnetem)... dnes mám ENGL Fireball + ENGL bendu, PA za cca. 600 000,- (Allen-Heath, Sabine, Rane, Sennheiser, QSC, B&C, Beyerdynamics, RCF), dělám práci, co mně baví... Prober se už konečně a začni fungovat.

Napsáno zbývá znaků