Fórum

Odpovídáte na příspěvek

17.08.2010 16:31
#62661 detail odpovědět

Ne, náhody přejí jen připraveným, pro ostatní je to "smůla". V MusicData nejsou na nic takového připravení. Navíc tady samozřejmě nešlo o žádnou náhodu, to tak může vidět jenom ten, kdo vůbec nic o pozadí neví. Začalo to o mnoho let dřív a my jsme byli připravení výborně. Podobný případ je Tapco, jak jsem už psal, nám se dařilo ho prodávat velmi dobře, jinde ale ne a proto Loud Technologies značku stáhli. Jak moc se nadřeme, to už asi nejde zvenčí odhadnout vůbec, ale já za sebe můžu říct, že jsem neměl ani žádný víkend ani žádnou dovolenou ani nepamatuju, už za komoušů jsem si je nechával proplácet a v sobotu a neděli se samozřejmě dělalo, na vlastním. Že bych si místo toho začal plnit nějaké závodnické nebo jaké sny, to by opravdu nešlo. I to kino je dost úlet, ale aspoň je to v branži a něco se na tom učíme a něco nám to přinese. Jo, měřím v obýváku, jeden byt jsem kvůli tomu nepronajmul a je plný akustického bordelu, výhodou je, že u toho můžu být kdykoli, já do práce nechodím, já v ní JSEM.

Napsáno zbývá znaků