Mrak: Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal :)
Mám k dispozici opravdu jen to, co jsem psal níže. Toť okrajové podmínky. Já osobně používám k mým ND215 pár NDM152 a RPM26. To ale tady a teď není. Akci mám teď o víkendu a nic pořizovat a stavět opravdu nehodlám. Chci to udělat co nejlíp s tím, co jsem uvedl níž.
Basy na hromadě: Co se týče basů, tak nepotřebuju probouzet lesní zvěř a plašit houby. Předpokládám, že basů v týhle chvíli máme dost (nějakých cca 5:1 = basy:vrchy) a spíš je limitující 1' driver. Proto si myslím, že stačí postavit dva sloupy namísto kopce basáků uprostřed, páč z nich nemusím ždímat maximum. Navíc předpokládám, že by všechny basáky měly hrát mono a nevím, čím bych nakrmil ten pár ND215 (jsou to nominálně 4ohmy a 5050 by v té chvíli ztrácela smysl).
Spíš mi jde o to, abych si zbytečně nezadělával na rozfázování a podobné neplechy víc, než je nutné. A taky by mi dost pomohlo, kdyby někdo uvedl nástřel těch děliček (předpokládám, že je tu spousta starších :-) a zároveň zkušenějších, kteří to vypálej 'vod voka' ).
Ještě tedy konkrétní otázka:
V této mé sestavě byste na kickbin použili ND215 nebo ten 18'? A jak moc velké neplechy bude dělat, když bych ten kickbin (v případě, že by to byly ND215) položil na zem, na něj subbas 18' a nahoru satelit?
Možná řešim pitominy, ale i blbé otázky jsou dobré. Nebo aspoň lepší, než žádné.
kód: TSS PR