Fórum

Odpovídáte na příspěvek

02.07.2010 02:52
#61812 detail odpovědět

Mno, asi jsem tu něco přepískl. Tohle už je příliš negativních ohlasů, a něco na tom bude. Rozhodně jsem nikoho nechtěl instantně nasrat. Budu o tom nejen přemýšlet...

michale,ivane, Jiří, rád si nechám nakydat nahlavu, ale o tom kde jsem kdy byl a co jsem tam dělal víš velký prd, tak tu nevymejšlej hypotetický scénáře a charaktery mý osobnosti :-) Nato aby člověk poznal jekot, hukot, kvílení, smrad a plameny, na to opravdu nemusí být zvukař ani vteřinu.
Pro představu, jakej začátečník asi jsem, si poslužte: odjeté akce: 6, cizí akce - \\\"za aparátem\\\" 11.
Já jsem především technik, elektronik, akustika je vedlejší koníček, a pokud se o něčem bavím, tak to je drtivou většinou na hardwarové úrovni, ať už je to o čemkoli. Otázka tedy nezní, zda umím na mixu nakroutit hudbu, ale jestli je tam vůbec nakroutitelná. To si mi nadávejte zas jak potřebujete, jsem mizernej drzej \\\"asi zvukař\\\" (když mě tak nazýváte - já se tak vjádru ani necítím) se směšně malou praxí, tomu audiu to ale vážně nepomůže.

Jirko, rád se o těch nesmyslech pobavím konkrétně. Je jedno jestli zde, na mailu, nebo osobně (snad v dobrém)...

Napsáno zbývá znaků