Fórum

Odpovídáte na příspěvek

30.04.2005 12:07
#6173 detail odpovědět

Dedo, já jsem to před časem vysvětlil už panu Wildtovi na jiné konferenci, že všechny moderní univerzální procesory mají v sobě hafo pamětí, takže si tam jednou použitý setup aparátu prostě uložíš a příště si sice můžeš udělat jiný, ať už podle vlastního ucha nebo měření nebo doporučení výrobce beden, ale zrovna tak si můžeš z paměti vyvolat nějaký už hotový a upravit si ho nebo nechat beze změny. To je výhoda a hodně velká a myslel jsem, že to pan Wildt už nejen chápe, ale že tuto pro ně novinku šíří i mezi své zákazníky, aby ze sebe na forech normálních lidí nedělali blbce. Jak je vidět, opět jsem se mýlil .-))) Pro ilustraci - představ si, že bys takový ráček s QSC a XTA nebo Rane třeba měl už v době, kdy jsi ještě hrával na ty TR225 - dneska bys tam jenom něco připsal do paměti (pan Wildt by Ti řekl přesně co anebo by sis to stáhl z firemních stránek) a žádný Epak by se nekonal. A až bys zanevřel na KV2 a chtěl si koupit třeba Nexo, tak bys zase jenom něco přidatloval dovnitř té malé krabičky.

A TEĎ SES PRÁVĚ DOZVĚDĚL, PROČ TO U KV2 A NEXA "NEJDE" A MUSÍŠ SI KUPOVAT "SYSTÉM". MĚLI BY MENŠÍ KŠEFT, TO JE VŠECHNO.

Napsáno zbývá znaků