Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Kouba
29.06.2010 16:29
#61708 detail odpovědět

Petr Berka: Hele Petře a nenapadlo tě třeba to, že ten Jarda to dělá proto, že dokázal sám sobě i spoustě pořadatelů a i zvukařů, že to jde i s čínským pultem a stavěnejma bednama? Že naprosto stírá pravidlo toho, že aby byl člověk dobrej zvukař a měl dobrý kšefty tak musí mít nutně značkový aparáty? A pak je tu druhá věc - jeho to živí. Je to jeho zdroj obživy. Kdyby měl veškerý peníze cpát do aparátu zpátky, tak bude asi o chlebu a vodě. Já si totiž celou tu věc aplikuju ne na auta, jak je tu zvykem, ale na sebe. Proč bych měl mít lepší gate než mám? Ano, jasně že bych chtěl mít Drawmera, ale stačí mí DOD. Ano, chtěl bych mít T.C. D-Two, ale funguje mi bezvadně stařičkej Roland SDE-2500. A líbil by se mi Rane C4, ale dobře ho nahradí i starý DBX 166 (nikoliv XL). A to jsou ty důvody. Jemu funguje dobře Behringer MDX2600, tak ho má. Kdyby se mu třikrát za kšeft rozbije, rozhodně ho bude chtít nahradit a bude mít lepší. Dost diskuze. :)

Prostě každej to dělá jak umí a jak chce. Proto je taky taková pestrá paleta zvukařů - ať už kvalitou zvučení, vybavením a vším dalším.

Napsáno zbývá znaků