Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ondra
09.06.2010 17:47
#61117 detail odpovědět

Však jo Huberte, já po tobě nechci žádný vychvalování delty, akorát jsem se ptal co je na ní špatnýho. Ale ne stylem tak mě teda řekni co je na mý deltě nahovno, když jseš tak chytrej....to opravdu ne:), takový rozmazlený chování jsem neměl ani jako malej.
Od začátku jsem si vědom toho, že za takový prachy nemůžu čekat nic extra. Chtěl jsem praktickou radu, tu jsem dostal.
Já ani stylem co 3dB to zdvojnásobení výkonu nepočítám, to jsou jenom hodně hrubý odhady. Vztah mezi tím akustickým výkonem a el. příkonem dozajista nebude lineární v rozsahu max. příkonu.
No Petře to máš trochu pravdu, ovšem jen pokud ten repráček výrazně zkresluje....což asi každej, ta delta možná víc, no uvidíme jak bude hrát. Jinak jsem psal že EM 151 NECHCI.

Jasně jirko m. Až budu vydělávat po škole nějaký korunky, tak rozhodně budu osazovat lepší kusy, tohle je prostě silnej kompromis mezi penězma a potřebou hrát, Jelikož na lepší bych si musel zhruba tak rok počkat. A to se mě vůbec nechce. Navíc oproti předešlým satelitů to bude i takhle skok dopředu.

Až je vyzkoušim, určitě poreferuju:) jaký to bude děs běs:)

Napsáno zbývá znaků