Fórum

Odpovídáte na příspěvek

21.05.2010 02:32
#60691 detail odpovědět

2 JKL: Zkoušel jsi Jirko zaverglovat výstupními konektory? Mně tohle dělalo zaplaťbůh jenom jednou a v jednom kanále, po několikanásobném vysunutí a zasunutí symetrického jacku to zmizelo a tak jsem to připsal na vrub přechodovému odporu na zoxidovaných konektorech... stříbřené jackové samice dokážou po roce mimo provoz úplně přestat vést, pomůže až opatrné poškrábání povrchu kontaktu jehlovým pilníčkem (vyzkoušeno na starých EQ PEAVEY).

2 anonym: Tak se mi zdá, že máš na mysli B-Klub v Třebíči. Sub jsem nijak nezkoumal, mne spíš překvapilo, že na to, že jsou tam orig. PS15 ten aparát hraje neuvěřitelně špatně. Na vině je ale spíš prostor sám - a nakonec v momentě, kdy si uřícení návštěvníci začnou větrat a křídlo otevřeného okna se připlácne zepředu přes pravou PA bednu, tak už je úplně jedno, co za tím sklem řve za reprák...:-) Že ty voly nenapadne to jedno okno zatlouct hřebíkama, aby jim to lidi neotvírali? Ale konec konců co, stejně jako většinu ostatních majitelů klubů je zajímá především vejvar z baru a ne jak to hraje...:-/

mimochodem, úvahy na téma "prodejce prodává kopie beden" mi připadají naprosto paranoidní - dovedeš si ve svém s prominutím slepičím mozečku představit, o jak kolosální průser by si příslušný prodejce koledoval??? Že tohle by si asi žádný světový výrobce líbit nenechal a v případě, kdyby to prasklo, je to na soud a obrovské odškodné, které by kteréhokoli českého obchodníka několikanásobně zlikvidovalo? To není, jako když nějaký patla vyrobí pár bedýnek a dá na ně logo, tohle by byl jasný případ jednání proti obchodním zájmům výrobce, kterého firma zastupuje a tudíž fakt vážné provinění... Opravdu myslíš, že by to někomu stálo za ten risk? Těch pár (desítek) tisíc, které by vyholil navíc?

Napsáno zbývá znaků