Ondra ak mám v ponuke názov skeletu ktorý si vymyslel Ty, koľko by si chcel ? Myslím že spovedať sa zrovna Tebe nemusím. Keby si prišiel ako s normálnou otázkou bez rýpania nemám problém vysvetliť čokoľvek. Ak sa snažíš odo mňa niečo vymámiť aby si to mohol robiť aj Ty tak sa ti to nepodarí. Kľudne povedz že niekto vyrába aj také vozíky pod kvety ako ja a budem sa oháňať autorským zákonom a podobne. Alebo udaj napríklad firmu Wurth že robí vruty rovnaké ako Fischer :).Mimochodom ak si si nevšimol cena za 12 1 je rovnaká ako za 12 1,4 a pod. .... Každý normálny zákazník si nechá u mňa aj vyfrézovať otvory pre repro, hornu, rúčky .... Chcel by som vidieť ako niekto dofrézováva otvory na zapustenej prednej stene pokiaľ nemá stojanovú frézu. Jeden zákazník si nedal vyrezať otvory pre výšky, nakoniec som mu ich aj tak robil. A bol to jeho návrh boxu. Z toho vyplýva že normálny človek ktorý tomu rozumie si nechá všetky otvory vyrobiť, ( má to totižto v cene ) a vždy mi posielajú aj čím to bude osadené. Podľa litráže, otvoru pre hornu a pod. ( ak tomu rozumieš ) sa dá určiť o aký box ide. Zatiaľ som nenarazil na zmrda ktorý by si nechal vyrobiť skelet s tým že to osadí niečím väčším. A keby aj, bol by to len môj problém a nie Tvoj. Myslím že som zodpovedal všetko čo si chcel aj keď som povedal že na Teba reagovať nebudem.