Fórum

Odpovídáte na příspěvek

04.04.2010 13:12
#59437 detail odpovědět

Hubert> Právě kvuli tomu jsem mu nabízel tu spolupráci, chce být samorost, tak ať je, ja mu to neberu. Před 9ti lety, co už jsem měl aktivní HK, nějaké zesy mocné třídy Crown XLS.. zbytek Behr. ajiné, někjaké nekřesťansky drahé stavěné Beymy...Mno to sem se nějak teprve dověděl o Vás, když jsme u te historie. jako dj jsem začínal někdy v roce 98 z toho co šlo, nyní už jen na žl. od 18ti let věku..Omnitroniky jsem mu rozmlouval už dávno, no jo ale jeho tatínek - kapelník, nějaké dechovky nebo co.. Prej to je nejlepší a hraje to.. je a byl mimo mísu už před lety... Jen tady jde o to že za když si za hraní beru 2500 a výše se na mě dívají všichni jak na zloděje, a ja si potichu říkám.. počkejte počkejte, však na Vás taky dojde až se po Vás začnou uřady vozit z neoprávněného podnikání.. Faktem je že než jsem měl žl. mezi 15-18 rokem, na to nikdo moc nehleděl, každej byl rád, když měl už v tý době náklady co nejmenší a mě to bylo vcelku jedno. Ale když se tím má člověk živit, tak už bohužel mu toho moc jiného nezbývá....

Napsáno zbývá znaků