Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.04.2005 15:10
#5939 detail odpovědět

Ano a to samé platí i o KV2. Naprosto věřím hrdým majitelům (hlavně když měli předtím mnohem levnější a ještě různě pozflikovaný aparát), že se jim jejich vlastní zvuk z KV2, na kterém mohou tak leda pokazit nastavení jednoho otočného přepínače .-) náramně líbí. Nelíbí se ale každému, na některých větších akcích to opravdu byl doslova průser a tady už to dost lidí ví. Na Slovensku tato zkušenost teprve přijde. A toho, že se někdo vzdá svých KF760, KF730, Verteců, Vdosc , Alf atd. ve prospěch KV2 se hned tak nedožijeme. Jak už někdo vzpomenul, my máme tak široký sortiment, že by nás samotná existence nějakého KV2 nemusela vůbec zajímat, protože nemá potenciál nám sebrat víc, než několik procent obratu. Co mi vadí a kvůli čemu musím na praktiky této firmy poukazovat častěji než na ostatní, je neobvykle bezskrupulózně vedená reklamní kampaň. Já jsem schopen napsat, že JBL TR225 je šrot (zvlášť po několika letech používání jako PA), jsem schopen napsat, že jistá výhybka od EV je pitomost, že Nexo CD12 je velmi málo účinný subbas atd. atd. Ovšem vyslovovat takové odsudky jako Vy o celých firmách bych si nedovolil a to jsem k tomu nejspíš minimálně stejně motivován i kvalifikován.

Napsáno zbývá znaků