Fórum

Odpovídáte na příspěvek

28.03.2010 12:08
#59227 detail odpovědět

Postřehy z 1-denní návštěvy Frankfurtu:
- analogové pulty jsou definitivně mrtvé. Pokud je někdo ještě vyrábí, tak je ani nevystavuje :-( Midas XL8 a Pro6 jsou dost dementně řešené, nechápu jak někoho může napadnout u pultu, kterej je málem 2x1m a má milion čudlíků udělat korekce tak, že musím při kroucení přepínat mezi pásmy (ala 01V nebo LS9) A je to totálně nepřehledné. Naopak novinka DiGiCo SD9 "Red Snapper" je fakt povedená. Další hit je "plug-in server", takže bude lze používat veškeré pluginy Wawes... Rovněž jsem si okouknul i ty verze iLive, které jsem ještě neviděl, a to se mi taky moc líbí. Nové menší odvozeniny Vi a Si od soundcraftu mně nenadchly...

Co se týče světel, kdo nemá LEDky, jako by nežil.

věc, která mi udělala radost, byla jistá forma "rasové segregace":-) --- v každé hale byla jedna část, kterou bych označil jako lokální "china town", kde na stáncích nebylo (kupodivu:-DDD) moc návštěvníků, zato tam vždycky visely cedule HLEDÁME DEALERY :-DDDDDD. takže člověk se nemusel brodit tou záplavou sraček, když hledal normální, renomované firmy.

Nejvíc mně ale dostala věc, která ani nehrála, ani nesvítila: vodní clony, na které se dají promítat goba nebo "psát" laserem, jsem už viděl. Ale vodní clonu s počítačem řízenými tryskami, ze které "pršely" goba, nápisy, loga... to byl fakt mazec!!!!

Napsáno zbývá znaků