Ač nemám tolik času se zabývat čtením tohoto fóra,nyní musím reagovat.Pane Jirásku,bohužel Žatec je od Chomutova vzdálen pouze 25 km, a naše republika je pro naší práci už dosti malá.Jestli-že mě kdokoliv osloví,nezjišťuji kdo a za kolik to dělal minulý rok a podobně, a udělám mu nabídku.Jestli jsem Vám vzal nějaký kšeft/Kryry/,sory,ale tak to prostě chodí.Ačkoliv krize ovlivňuje naší brandži,já si na práci v tomto roce nemůžu stěžovat a jsem tomu rád.Kdyby jste se u mne tak nesnížil k tomu co jste napsal/bez komentáře/tak bych Vás rád využil jake dalšího zvukaře,kterého pro letošní rok budu potřebovat.
Jinak co se týče Tomáše z Klatov,už za dva dny po krásném vyprodaném koncertu mi volala producentka z Klatov,že jí volal nějaký místní zvukař jak to bylo hrozné a proč to nedala jemu,proč si tahá zvukaře až z Chomutova a podobně.Pánové je to od Vás minimálně neprofesionální a nechutné.Stejně si tím vůbec nepomůžete a za ten čas nad pomluvama můžete stravit jinak,například co děláte špatně a podobně,v tomto Vám ale určitě radit nebudu.
za FO-3 Jan VOLHEJN