Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.02.2010 09:50
#58354 detail odpovědět

S reproduktorama to bude otázkou priorit - PD1850 kupují i někteří šílení hifisté, nepouštějí do toho ani 100W, a vůbec jím to není škoda.
Osobně bych ale za to ty peníze do toho nedával, pokud by to nemělo být vysloveně tvé přání ve smyslu "tak jsem se zas jednou plácnul přes peněženku, a udělal jsem si něco moc dobrého", obzvlášť ne, dokud k tomu nebude opravdu adekvátní krmení. Rozumné horny pracují jak mají. Pokud ti reproduktor překračuje povolenou výchylku, je uplně jedno v které ozvučnici bude - výchylku musíš ohlídat ty, aby se tak nedělo. Pokud toho nejsi schopen, tím spíš bych dal na rady ostatních, a koupil nějaký klasický ferit od RCF.

ClassA mám od P.Vinše postavené, a když je to celé osazené, je to stejně na jednoho člověka moc těžká a velká kysna. Občas to musím sám naložit do auta, a ve tři ráno to musí bejt zvěrstvo.Pokud jste na to aspoň dva, tak už se to dá přežít.

Výběr ClassA/MT18SUB - obojí to hraje hodně a hezky :-) Stačí jen vybrat poměr, zda chceš trošku hlubší basy, nebo trošku víc "kick".... Mám v plánu to porovnat přímo, s LF18X400, jen jsem zapoměl, kdo že se to nabídl. Myslím že jakýsi Jindra.

Napsáno zbývá znaků