Dakujem za rady.
Cítal som tu, rozne debatky o znažkach-neznačkach. Tak len jeden dve moment z reality, v ktorej som bol súčasťou.
V piatok som boli na jednej akci, v nemenovanom podniku ako hosť, ale ak tam kapelku tak to tam zvučím. Bola to uzavreta spoločnosť.
Majitel tam asi pred 2rokomi kupil Denon. Mix a prehraveče. Pred tým tam mal od roku 2003 mix Omnitronic a prehraveče cd Akiama.
Tý sa chcel aj predať, ale nakoniec skončili aj z mixom v sklade v regaly. No prišiel piatok a začalo sa hrat. O prehravači boli info že sa už stalo, že sa par krat objavilo, že nenačítal CD. No ale zrazu zostalo ticho. Mix proste prestal isť.... Nasledovala rýchla akcia, do skladu oprášiť mix Omnitronic (cca200eur)a zobrali sme aj Akiyamy (350eur teraz to ma 8rokov). Oprášili, zapli a hralo sa až do rana bez problemov. Jediny problem trocha bol že prehravače su neni MP3.
A teraz vysvetlite majitelovy, ktorý nema o tom ani šajnu, a my sme ho presviečali pred kupou, že urobil spravne. Ten a nas..l, prinesol si elegantne šrobovak, vyšroboval mix a šľahol ho o zem...
Boli sme tam traja od fachu, tak sme o tom debatovali, a zhodli sme sa na tom, že každý sme začínali na zn. Omni, Americ Audio, Behr, z os.QSA..., ale osobne sa nam nikdy nič nepokazilo.
Ale hlavne bolo to, že teraz hrame na značkách, a kšeftov je rovnako.
Ibaže mame pre vlastne a potešenie nahodných nadčencov značky, za ktore sme vyvalili velke peniaze. Rozhodne to, ale neplatí pre repro.
To som sa len s vami podelil o zaujimavý zážitok.