Fórum

Odpovídáte na příspěvek

12.02.2010 16:59
#57972 detail odpovědět

Ale jo, já jsem zvědavý taky a vždycky jde každý nový reprák rovnou ke mně, ale nejde to prostě urychlit, dostaneme je až budou. Spolehlivost nejde porovnávat na několika kusech různých zesilovačů, na to je potřeba od každého modelu hodně kusů a ještě delší čas. Taky se dost těžko porovnávají z hlediska zvuku zesilovače s velmi různým výkonem, zkušenost je taková, že ten výkon v hodnocení hraje největší roli (pokud jsou jinak aspoň zhruba srovnatelné). Kdybys to tady aspoň pravidelně četl, tak bys nemusel mít "tušení". Obsáhlejší zkušenosti s ničím nejdou jednoduše na někoho jiného přenést pomocí krátkého vysvětlení, prostě buď uvěříš hodnocení někoho, kdo je už má anebo se k nim časem propracuješ sám. Taky se to ale nemusí za celý život stihnout, protože tolik zesilovačů nikdy ani neuvidíš, kolik jich jiní opravili. Jeden zákazník měl teď problém s bednami vlastní výroby, RMX1450 se na dvě 8ohmové paralelně na kanálu přehříval. Omnitronic šel rovnou kukat myslím už na jednu (?). Příčinou byl omyl v zapojení výhybky, výsledná impedance bedny byla na vyšších kmitočtech v desetinách ohmu. Jestli chceš sbírat zkušenosti rychleji, tak si takhle otestuj pár zesilovačů. Připomínám, že to s QSC HRÁLO a ani se zvuk nezdál zvlášť špatný...

Napsáno zbývá znaků