MADe, ono me se zda ze worm vzdy po zapojeni a vzdy pred cimkoli dalsim si to testnou na ruzovy sum aby jim to procesor co jak nejlepe dal vse do nuly. a potom to byva taky vysledek. nektere ty lidi tam znam z videni, a nechapu jak je k tomu mohl kdokoli pustit. nevim proc, ale cim dal vice sem rad za to ze jsem i pekne 7 let zapojoval a sam skladal bednicky a kabliky, a postupne dokupoval aparat, protoze aspon vim co kde patri, co ma jakou rezervu, co se muze a nemuze a hlavne co se stane kdyz se to udela jinak. todle hodne lidi nepochyti protoze prijdou koupi veci za pul mega a hraje se, nebo prijdou a reknou mam 10 let praxe, mam doma mixpult u pc a umim ho ovladat, takze umim vse. totalni blbost a pak z toho vznikaji veci co vznikaji. ze mi basak tvrdi ze jeho kombo jede od 20hz a ze moje bedny jsou blbe protoze nedokazi prenest to pasmo co on hraje a ze lidi to nslysi atd atd... to pak musi clovek rict jo ty moje satelity hraji od 30hz a basovky od 15, a kazda bedna ma 4kw. jak to nekteri delaji. nechcu pospinovat nikoho,ale proste hodne lidi co stoji nebo dokonce vlastni prof. techniku a maji supr akce nemaji na to zkusenosti, a vedomosti jsou obvykle bez zkusenosti nanic! frajer se bude ohanet diplomama z VŠ a pri testu ruzovym sumem si pak oddela bedny... zazil jsem todle a vetsina zvas ho zna.