Tak jsem si utvrdil svůj názor na to ,že,,poradit\\\"můžete akorát úplnému blbci,který si myslí že elektrika teče vodovodní rourou A řešit tady umíte akorát megaton a jiný srandovní aparáty. Tím se omlouvám všem,kteří tady opravdu měli nějaké konstruktivní řešení a těm za to díky.Ale další takovej rádoby znalec Jerry kterej podle toho co napsal asi nic neumí a asi ani nic profesionálního nepostavil podle toho co tady vypotil.Když máš v bedně ty chytráku vzdálenost membrány od difuzoru 11mm a nová RCF mají rozdíly ve výšce membrány až 6mm tak to do toho začne mlátit a je to nepoužitelné,pokud ty repra nejsou stejná,nebo je neupravíš Ale ty jsi asi stavěl jen kysny,který uplácá každej středně inteligentní foxteriér,tak že se nemáme o čem bavit.ps Používám výhradně jen reproduktory B&C a RCF a jsou to podle mě špičkové reproduktory,tak mě nechytejte za slovo.Bavil jsem se jen o jednom druhu RCF a ty byly pro danou aplikaci ve stavu v jakém jsem je dostal opravdu nepoužitelné.Kdybych je dával do bedny jako přímo vyzařující,tak bych to samozřejmě neřešil a určitě by to hrálo bez výhrad.Tímto beru zpět vyjádření,že stály za hovo,ale jak jsem napsal,pro danou aplikaci jsou nepoužitelné bez úpravy ale to samozřejmě platí i u jiných značek.Každej kdo bár beden postavil,nebo pár originálů rozebral ví,že výrobci si nechaj ušít repro na míru,který v obchodě normálně nekoupíš a musíš si nechat zaslat originál.