Fórum

Odpovídáte na příspěvek

30.01.2010 18:47
#57339 detail odpovědět

Já bych taky měl dotaz - potřebuju vyřešit přitápění elektrickým infrákem tak, aby byl každý kus samostatně řízený pohybovým čidlem, měl nastavitelnou teplotu okolí, nad kterou topit nebude (pochopitelně se nesmí vypnout, když ji o stupeň sám zvýší - hystereze), kromě obvyklého času zpoždění vypnutí také zpoždění zapnutí (nesmí reagovat jen na průchod), jako bonus bych viděl timer (nastavení například pracovní doby a maximální doby trvání jednoho sepnutí, případně schopnost blokovat současné zapnutí více kusů najednou (kvůli omezení příkonu na rozumné maximum, dané přívodem), spínání v nule atd. Je mi celkem jedno, jestli to bude řízení+zářič vcelku anebo jenom to řízení a zářič se bude používat podle místní potřeby. Hledal jsem podobný výrobek a nenašel a vůbec se mi nelíbí peníze, které stojí už věci se zlomkem požadovaných vlastností. Zřejmě si všichni myslí, že kdo chce topit elektrikou, tak na prachy nekouká :-)) Nechce se mi to ani skládat z více dílů, to už bych si fakt připadal jako blbec, snad s výjimkou toho timeru s "pracovní dobou", tam by centrální ovládání mohla být výhoda. Já nemůžu uvěřit, že to už není v každém hobbymarketu, hned vedle těch halogenek s čidlem a programovatelných termostatů do zásuvky. Možná jste to už někde viděli, možná to někdo plánujete vyrábět, nejde mi samozřejmě jen o jeden kus...

Napsáno zbývá znaků