Fórum

Odpovídáte na příspěvek

13.01.2010 20:52
#56810 detail odpovědět

MP3 pochybneho puvodu Vas donutili reagovat, ale aby mi nekdo poradil do jake bedny narvat Delta-15LF Selenium D220Ti HM25-25 pro provoz fullrange to nee :-) Kdyz bych se zeptal jenom jaky mam udelat skelet tak mi reknete ze musim upresnit na co to bude. A kdyz jsem to rovnou upresnil tak Vas zaujme upresneni vic jak dotaz. Sice se Vam ani trochu nedivim a chapu to, ale muj problem to nevyresilo.
Pro upresneni upresneni a take pro pobaveni: je to do dilny, ne pro verejnou produkci budou to poslouchat 4 lidi. Puvodne tam byl reciever bedny Onkyo (pomerne slusne hrajici, bohuzel pro nektere jedince malo), vzalo to za sve diky prostredi a nakonec je nekdo slohnul. Pote nastoupila nejaka stara vez panasonic malo hrala a pro neustaly provoz v limitaci umrela. Pote nekdo pritahl opet nejake radio ktere hralo daleko za hranici poslouchatelnosti. Bohuzel jsem byl asi jediny ktereho to chrceni nepricetne s...lo. Dopadlo to tak ze jsem si poridil NDM152 RMX2450 a do te dilny to dotahl, coz Vas tehdy taky docela zaujalo :-) Pred vanoci jsem byl prevelen jinam a apec vzal s sebou. Spolupracovnikum vsak ticho nesvedcilo a pouceni predchozimy nezdary nekde schrastili samorobo bedny s nejlevnejsi 15\\\" a piezem s tipy (vrazedna to kombinace). Cele to krmyly opet samorobo zesikem s 4 x TDA1540 s pripojenym MP3 prehravacem z LIDLU - vetsinou radio. No a cela tato kombinace si vynutila pouziti hasiciho pristroje(MP3 prehravac bohuzel zustal), takze jsem byl pozadan o mensi spolupraci. Sehnal jsem jete PSA31500 a ted bych rad neco k tomu. Domnival jsem se a stale se domnivam ze Delta-15LF D220Ti je pri techto okolnostech dostacujici a plne vyhovujici (nikdy jsem tuto kombinaci neslysel takze to nemohu tvrdit). Tak a ted Vas moc prosim o radu do ceho to narvat staci mi objem a rozmery basreflexu. Diky

Napsáno zbývá znaků